Wie ben ik ?

In mijn compacte maar volledig ingerichte salon kan ik alle diensten bieden die je van een kapper verwacht. Van kleuren tot snit , brushen… Bovendien ben ik ook barbier en scheer en verzorg ik  baarden met plezier. Om vrouwen en mannen extra te verwennen is er ook een reeks beauty behandelingen mogelijk. Voor epilaties en gespecialiseerd pedicure kan je ook steeds bij mij terecht.

Als jonge onderneemster heb ik een grote variatie aan diensten. Bovendien kan ik op deze manier echt maatwerk leveren voor mijn klanten in een huiselijke omgeving.

Elke is al aardig gekend in de buurt, want zeg nu zelf, wie wil geen enthousiaste jonge kapster, barber of beautician op wandelafstand.

Tevens volg ik op regelmatige basis diverse bijscholing , up to date blijven in onze business is heel belangrijk.

Heb je bepaalde vragen of wensen, je bent bij Hairmosa steeds welkom, neem gerust contact op en wij bespreken al je mogelijk vragen.

Covid-19, of het coronavirus, houdt de hele wereld in de ban. Omdat bij de uitoefening van het kappersberoep de veilige afstand met de klant niet te allen tijde bewaard kan worden, vragen wij van u, de klant, een extra inspanning om zowel uw kapper, de andere klanten als uzelf te beschermen. Volg deze concrete stappen en geniet van uw bezoek.

 1. ENKEL OP AFSPRAAK!
  Laat weten of u tot risicogroep (65+, diabetes-patiënt, hart-, longen nierziekten) behoort zodat uw kapper de juiste maatregelen kan nemen. Blijf thuis wanneer u of een huisgenoot griepachtige symptomen ontwikkelt.
 2. BIJ HET BETREDEN VAN HET SALON
  Was uw handen voor u naar het salon komt.
  Behoud te allen tijde zoveel als mogelijk afstand (1,5 meter indien mogelijk) en draag te allen tijde een mondmasker.
 3. AAN DE KAP EN WASTAFEL
  Nies in uw elleboog of in een papieren zakdoek. Gooi de zakdoek onmiddellijk weg in een afgesloten vuilnisemmer. Daarna wast of ontsmet u uw handen.
 4. BIJ HET BETALEN
  Betaal bij voorkeur contactloos.