Z.ONE CONCEPT

Toen ik opzoek ging naar de haar producten voor Hairmosa, kwam ik uit op de producten van z.one. De filosofie achter elk z.one concept™ haarverzorgings- en kleurproduct is om het haar terug te brengen in de natuurlijke staat. 

Van verzorging tot styling tot bleach en haarkleuringen, de producten gaan verder om het haar te behandelen en te conditioneren. Hun geheim? De juiste combinatie van natuurlijke ingrediënten en de laatste innovaties op het gebied van haarverzorging en haarkleurtechnologie.

Z.one heeft verschillende productlijnen en de meeste zijn dus ook te verkrijgen in het kapsalon.

Depot - The Male Tools&Co

Voor de mannen hebben we natuurlijk ook een aparte productenlijn. Zij eren de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Het zijn verfijnde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten. Ze bieden een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten, dit allemaal met zeer fijne geuren.  Deze producten kan je kopen voor de haren maar ook voor  het hele lichaam.
Maar dat is niet alles, ze  streven ernaar om milieuvriendelijke producten te creëren.

Waar mogelijk zijn de formules sulfaat-, parabeen- en zoutvrij.
De plastic verpakking en de geprinte materialen zijn recyclebaar omdat de natuur het verdient om beschermd te worden!

HFL Laboratories

HFL laboratories is de specialist op het gebied van probleemoplossende voet en lichaamsverzorging. Jarenlang onderzoek staat centraal bij hun alsook de praktijk ervaring. Dat heeft geleid tot de ontwikkeling van betrouwbare en doeltreffende producten. Deze kunnen zowel voor dagelijkse verzorging voor huid- en nagelproblemen gebruikt kunnen worden. Dit komt door het gebruik van klinisch reine stoffen en zonder het gebruik van hormonen of antibiotica.

Covid-19, of het coronavirus, houdt de hele wereld in de ban. Omdat bij de uitoefening van het kappersberoep de veilige afstand met de klant niet te allen tijde bewaard kan worden, vragen wij van u, de klant, een extra inspanning om zowel uw kapper, de andere klanten als uzelf te beschermen. Volg deze concrete stappen en geniet van uw bezoek.

 1. ENKEL OP AFSPRAAK!
  Laat weten of u tot risicogroep (65+, diabetes-patiënt, hart-, longen nierziekten) behoort zodat uw kapper de juiste maatregelen kan nemen. Blijf thuis wanneer u of een huisgenoot griepachtige symptomen ontwikkelt.
 2. BIJ HET BETREDEN VAN HET SALON
  Was uw handen voor u naar het salon komt.
  Behoud te allen tijde zoveel als mogelijk afstand (1,5 meter indien mogelijk) en draag te allen tijde een mondmasker.
 3. AAN DE KAP EN WASTAFEL
  Nies in uw elleboog of in een papieren zakdoek. Gooi de zakdoek onmiddellijk weg in een afgesloten vuilnisemmer. Daarna wast of ontsmet u uw handen.
 4. BIJ HET BETALEN
  Betaal bij voorkeur contactloos.