AANGENAAM

Hi, ik ben Elke

Hallo daar! Ik ben Elke, het gezicht achter Hairmosa.

Sinds 2018 werk ik met hart en ziel als kapster. Naast mijn passie voor het vak ben ik ook een trotse mama van een zoontje en verloofd met Lesley.

Als je bij mij langskomt, kun je niet alleen een knipbeurt verwachten, maar een volledige ervaring. Mijn doel is om jou te laten ontspannen en te genieten van fijne gesprekken en plezier tijdens je behandeling. Wat ik belangrijk vind, is dat mijn aanpak altijd persoonlijk is. Ik neem de tijd om je uitgebreid advies te geven, zodat je met een glimlach én het gewenste kapsel de deur uitgaat.

Professionaliteit staat hoog in het vaandel bij mij. Ik blijf voortdurend bijscholen en vernieuwen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken. Mijn doel is om jou de beste service te bieden, elke keer weer. Je kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en toewijding voor een resultaat waar je blij van wordt.

Hopelijk tot snel bij Hairmosa!Persoonlijk

Bij Hairmosa geloof ik sterk in een persoonlijke aanpak. Jouw stijl, wensen en haarbehoeften staan altijd centraal. Ik luister aandachtig naar jou, geef advies op maat en zorg ervoor dat elke behandeling een unieke ervaring is. Jouw tevredenheid en zelfvertrouwen zijn mijn prioriteit.

Professioneel

Professionaliteit is bij ons een kernwaarde. Ik blijf voortdurend bijscholen en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in de haarindustrie. Dit stelt mij in staat om jou de beste service en de meest actuele adviezen te bieden. Jouw haar is in deskundige handen!

Kwaliteit

De juiste producten en technieken dragen bij tot het beste resultaat. Ik werk enkel met merken waar ik volledig achtersta, zodat ik mijn werk het beste kan uitvoeren.