Behandelingen

Elke klant is unieke dat vraagt persoonlijke behandeling.

Het werken met de juiste producten en de juiste technieken dragen bij aan een mooi resultaat en een stralende jij. Lees hieronder welke behandelingen wij allemaal aanbieden!


Het perfecte kapsel

Knippen & styling

Bij een knipbeurt gaat het om meer dan alleen het knippen van haar. Het gaat om het creëren van een look die past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Met mijn expertise en oog voor detail zorg ik voor een kapsel die jouw unieke kenmerken accentueert en je zelfvertrouwen versterkt. De perfecte styling met een brushing, waves, beachwaves of stijlen maakt je nieuwe kapsel helemaal af.

De perfecte kleur

Kleurbehandelingen

Kleurbehandelingen zijn meer dan alleen een verandering van kleur. Het gaat om het versterken van je persoonlijkheid en het vinden van de perfecte tint die bij jou past. Of je nu gaat voor een klassieke kleuring, een levendige balayage of gespecialiseerde technieken zoals ombré, faceframing, babylights of foilayage, ik sta klaar om je haar tot leven te brengen met zorgvuldig geselecteerde kleuren en precisie. Samen creëren we een stralende look die jouw schoonheid in de schijnwerpers zet.

Het haar van je dromen

Hairextensions

Voor wie droomt van prachtig en vol haar, bied ik een unieke extensionservice aan. Onze aanpak begint met een persoonlijk intakegesprek, waarin we samen bespreken welke methode het beste bij jouw wensen past. Of je nu gaat voor meer lengte, volume of een opvallende look, ik begeleid je door het proces en zorg voor een naadloze en natuurlijke integratie van de extensions.

Voor extensions die je eerst een adviesgesprek te boeken, zo kunnen we jouw noden en wensen bespreken.

Haarsnit & Barbier

Gents

Bij ons kun je als man terecht voor een complete verzorging. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle haarsnit of een perfect getrimde baard, wij staan voor je klaar. Onze expertise omvat zowel haarverzorging als baardverzorging, en we begrijpen hoe belangrijk het is om er op je best uit te zien.