WELKOM BIJ

Hairmosa

Welkom op de nieuwe website van Hairmosa!

In mijn compacte maar volledig ingerichte salon kan ik alle diensten bieden die je van een kapper verwacht. Van kleuren tot snit , brushen… Bovendien ben ik ook barbier en scheer en verzorg ik baarden met plezier.

Ik wil graag een persoonlijke service bieden aan al mijn klanten en hou zelf niet zo van het wachtzaal gevoel dat je bij sommige kappers hebt, daarom heb ik de garage van mijn ouders ingericht als kapsalon.

Op deze website kan je alle info vinden omtrent ons salon, de verschillende behandelingen, de producten die we gebruiken en je kan meteen online een afspraak inplannen!


Hopelijk tot snel!

Veel liefs, Elke

Eenvoudig online

Afspraak boeken

Boek eenvoudig je behandeling naar keuze op een moment dat het jou het beste uitkomt. Klik op de knop 'Afspraak' om te boeken. Je kan gemakkelijk meerdere diensten tegelijk boeken door bovenaan de kalender op 'extra dienst toevoegen' te klikken. Heb je vragen of lukt het niet om online te boeken, aarzel dan niet om mij te contacteren!

Adres

Gildenstraat 21
3110 Rotselaar

E-mail

Elke@hairmosa.be

Telefoon

+32 478 386 650

OPENINGSUREN

Maandag gesloten

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 9:00 - 19:00

Vrijdag 08:30 - 17:00

Zaterdag 8:00 - 13:00

Zondag gesloten