Specialisaties

Brushen

Geen zin om zelf je haar te brushen of moet je naar een feest? Dan lossen wij dit voor je op! Stijl, krullen of liever beach waves? Met de producten van milkshake en onze haardroger komt dit zeker in orde.

Knippen & brushen

Terug een nieuwe  coupe nodig of een beetje bijknippen? Van super lang of pittig kort, dit kunnen wij allemaal.

Color

Een normalere kleur of iets feller? of toch liever highlights of ombre met onze Delicates & smoothies zonder amonia kan je zeker een kleurtje vinden.

Hairmosa (12 van 122)-bewerkt

Covid-19, of het coronavirus, houdt de hele wereld in de ban. Omdat bij de uitoefening van het kappersberoep de veilige afstand met de klant niet te allen tijde bewaard kan worden, vragen wij van u, de klant, een extra inspanning om zowel uw kapper, de andere klanten als uzelf te beschermen. Volg deze concrete stappen en geniet van uw bezoek.

 1. ENKEL OP AFSPRAAK!
  Laat weten of u tot risicogroep (65+, diabetes-patiënt, hart-, longen nierziekten) behoort zodat uw kapper de juiste maatregelen kan nemen. Blijf thuis wanneer u of een huisgenoot griepachtige symptomen ontwikkelt.
 2. BIJ HET BETREDEN VAN HET SALON
  Was uw handen voor u naar het salon komt.
  Behoud te allen tijde zoveel als mogelijk afstand (1,5 meter indien mogelijk) en draag te allen tijde een mondmasker.
 3. AAN DE KAP EN WASTAFEL
  Nies in uw elleboog of in een papieren zakdoek. Gooi de zakdoek onmiddellijk weg in een afgesloten vuilnisemmer. Daarna wast of ontsmet u uw handen.
 4. BIJ HET BETALEN
  Betaal bij voorkeur contactloos.